K. O. és Baglyok Egyenjogúsági Mozgalma

A kialvatlansággal nem lehet cicózni. Este 8 körül letettem magam vízszintesbe, és sikerült tartósan úgy maradni. Ami tökéletesen rendellenes viselkedés tőlem, kivéve, ha 1-től 5-ig sikerült alvást produkálnom előző éjjel. Ezen tűnődtem egyébként ma hajnalban, mikor a töksötétben vonszoltam magam lefelé a buszról, hogy egyenjogúsági mozgalmat kéne szervezni a bagoly típusú embereknek, mert a társadalom egész egyszerűen igazságtalan velünk.
Ha valaki képtelen éjfélig (hajnal kettőig…) ébren maradni, az teljesen természetes dolog, ha viszont valaki a koránkeléstől szenved (igenis, szenvedek, és ezt egy pacsirta soha nem fogja megérteni), azt még mindig amolyan úri huncutságként kezelik, és közlik, hogy feküdjünk le korábban, valamint hogy meg lehet szokni a korán kelést. Hát közlöm, hogy normál bioritmusomban hiába fekszem le éjfél előtt, a plafont bámulom, és jelentem, nem lehet megszokni: folyamatosan délutáni és hétvégi beájulásokkal kell korrigálnom az alvásomat ilyen életmód mellett.
Olyan, mintha azt mondanád valakinek, hogy heti egyszer ehet, de akkor nyugodtan fogyassza el a 7 napi adagot: meg lehet szokni. Lehet, hogy életben marad, de cseszettül szarul fogja érezni magát.
Szólottam, uff.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s