Ezek a mai fiatal vagyok

Annyira ki tud akasztani, mikor egyesek a zenehallgatással “ezekamaifiataloznak”.  Micsoda ördögtől való dolog tényleg mondjuk Joan Jettet vagy Billy Talentet hallgatni (fülessel…) miközben az ember az életén mereng a busz ablakán kifelé bámulva, vagy Asimovot olvasgatni a Galaxym csodaszép kis kijelzőjén ahelyett, hogy a büdös tömeget sasolnám ezerrel, hogy mikor száll fel Mancika néni a banyatankkal. Mert ugye akkor pattanjak rögtön, de minimum szórakoztassam, ha mellém telepszik. Mert az alulingerelt agyúaknak esemény pl. az utazás, ezért aztán mindenáron szociális interakciókba óhajtanak bonyolódni, aminek két fajtája létezik:
1. faggatózás az úticélomról, családi állapotomról, segglyukam méretéről
2. szófosás az ő úticéljáról, családi állapotáról, aranyere méretéről.

És akkor én vagyok a bunkó, ha nem mutatok érdeklődést, hanem a telefonomat bújom. Szerintem meg visszaélni azzal, hogy a tömegközlekedés egy légtérbe kényszeríti az embereket, és megtámadni az útitársat unalmunkban, tizenhatszor olyan tapló dolog.
Azért mert te nem vagy elég intelligens hozzá, hogy hablatyoláson kívülbármi mással lefoglald az agyad 1-2 órán át, én még hadd döntsem már el, hogy élek-e ezzel a frenetikus képességemmel, Jééézusom.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s