Majdnem

Telihold, átvirrasztott éjszaka, majd félig átaludt nap.
Mozi és hosszú beszélgetés J.-vel, már nagyon, de nagyon ránk fért. Iszonyúan hiányzik nekem, és majdnem bevallottam.
Másik majdnem: majdnem sikerült átvészelnem a Valentin napot social network posztok olvasása nélkül, de persze nem, és persze olvastam a vallomást, ami nem nekem szól, viszont szép és szívhez szóló. De most nem sírtam, csak simán öngyilkos akartam lenni, ez végülis haladás… bár nem tudom, merre. Hát hülye vagyok, ez van.
Annyira utálom ezeket a “merj nagyot álmodni!” dumákat, egész életemben a kurvanagy álmaim nyomán keletkező kurvanagy kudarcaimat szívom, Z.-nek is a szájába tudnék lépni, mikor rákezdi.
Akinek bejön az élet, annál az igazságos világba vetett hit így torzítja a valóságot. Felnagyítja a saját szerepét, és figyelmen kívül hagyja a szerencsét. Ebből jönnek ezek a “higgy az álmaidban és dolgozz keményen, akkor minden sikerülni fog!” szövegek. Csak akiknek meg mégsem, azokkal senki nem készít interjút, és nem követik 40 millióan twitteren, tehát nincs kontrollcsoport, vagyis bullshit az egész. Be kéne tiltani ezt a dumát, ha már a gyűlöletbeszédet sikerült, mert sokkal kártékonyabb.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s