Kupidó, a nagy testvér

Annyian emlegették az OKCupidot, hogy utána kellett néznem, mi a frász ez.

Elvileg ismerkedős (nemcsak társkeresés) oldal volna, gyakorlatilag randisite, ahol regisztráció után azonnal kap az ember harmincezer kérdést, amelyek mindegyikére 3x kell válaszolni: saját vélemény, vélemény(ek), amit a leendő partneredtől tolerálnál, valamint be kell jelölni, mennyire fontos számondra az adott téma.

Mindezt persze szigorúan a saját érdekedben, mert az oldal rendkívül tudományosan közelíti meg a párzást: a válaszaidból akkurátusan kistatisztikázzák, mely felhasználókkal hány%-ban passzoltok örökkön-örökké (vagy egy éjszakára, opcionális).

Az egy dolog, hogy régimódi, intimitásmániás őskövület vagyok, ezért felszaladt a szemöldököm olyan kérdéseken, hogy pl. mennyire élvezek szopni, csípem-e a BDSM-et, vagy benne vagyok-e az anális szexben. Szerintem ez nem -1. randis téma, dehát legyen, mégiscsak sokan keresnek itt szexpartnert, nyilván senki nem akar felesleges köröket futni.
(Mert micsoda kínos szitu lenne, hogy nagy lelkesen dugna seggbe a srác, én meg letépem a golyóit, és a lenyomom torkán, hát belegondolni is szörnyű…)

Nade.

Most komolyan, az, hogy szerintem a kommunizmus mennyire kívánatos koncepció, vagy támogatom-e a szabad fegyverviselést, vagy hogy jobb-e a világ, mióta eljöve nékünk a kapitalizmus, vagy hogy irtandónak tartom-e az alacsony IQ-jú, esetleg ronda (!) embereket, illetve miféle vallási toleranciával és elképzeléssel rendelkezem… az hogy a kékes döglégy nyüves hónaljában tartozik ide..?

Csókoltatom a CIA-t és maradok szingli.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s