Hírek, amik nem fontosak

A németek lemosták a pályáról a házigizda brazilokat a focivébé elődöntőben. Hét-egyre. A világ fele gyászol, a másik sörözik. Valaki meg oltári nagyot kaszált a bundával.

Izrael rakétákat küld Gázába, civilek halnak meg, de megérdemlik, mert a pakik kezdék, megöltek 3 izraeli tinédzsert, de a pakik szerint meg Izrael kezdte, mit terjeszkedik, takarodjon a francba… szóval csak a szokásos.

Dráma van, mert Ördög Nóra (régen műsorvezető volt, aztán médiaribanc lett, mostanában meg főállású médiaterhes) az egyik szennycsatornától bejelentés nélkül lelépett a másik szennycsatornához. Szakadj le, ég…!

Random lépfenés marhákat találnak az Alföldön, fél tucat embernek elkezdett lerohadni a bőre, de semmi pánik. Az esetek közt nincs összefüggés. Bezzeg a keselyűteknőstől, amiből mind az 1,4 hazai darab olyan helyeken éldegél, ahol ember nem strandolhat, nos,  attól rettegni kell. Ha rossz napjuk van, akár még egy egész emberi lábujjat(!) is leharaphatnak! Brrr, hát ez horror.

Plusz egy, ami nem is hír, meg nem is friss, csak eszembe jutott: a Kispál és Borzalom kurvára nem oszlott fel ám, már anno is megmondtam, hogy ez az ötlet túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Igen, utálom őket, mert generációnyi időre megetették az ország füstösebb agyú részével, hogy az alter zene ilyen. Azok meg elhitték, és ilyen is lett. És ez szar.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s