A dolgok állása

Izrael és a Hamasz szorgalmasan pusztítja Gázát, a dicső nyugat bőszen lefetyel az előbbinek.

Ukrajna felett véletlenül vagy szándékosan, az ukránok, az orosz szakadárok, vagy az oroszok maguk kilőttek egy maláj utasszállítót, 298 halott, üvöltő casus belli és harc a fekete dobozért. Plusz adalék, hogy a gépen utazott a világ AIDS-kutatói krémjének egy része (konferenciára mentek). Nagy Follett regény lesz még ebből. Vagy Brown. Vagy világháború.

A Szabadság téren éjjel összepuzzle-özték a német megszállás emlékművét, van rajta sas, angyal, gyűrű és mostmár tojás is, mert a helyi cionisták tagadják, hogy a nácik valaha is megszálltak volna minket, szerintük a fasisztarasszistaantiszemitaerőspistaista magyarok önként és dalolva deportáltak, szóval a minimum, hogy most hetedíziglen minden metéletlen honfitárs bűntudattól gyötörve önként a Dunába lövi magát. (De előbb természetesen busásan kártéríti az ük-ükunokákat is.) Lásd első bekezdés…

A vizipólós (nem vizespólós) lányok elpicsázták Britanniát az EB-n (éppen ma).

Gáspár herceg drámai karrier(?)öngyilkosságot(?) hajtott végre, miután néhány médium és a fél ország pedzegetni kezdte, hogy mifaszt keresett a VB-döntő fináléján a VIP-szektorban a papa mellett. De főleg: kinek a pénzén? Elvégre még Putyin se vitte a kurvinyecét, nehogymá. A herceg tehát feláldozta 20 perces labdarúgói pályafutását a közröhej oltárán, és most új hobbit keres. Ha kitalálja, hogy pl. űrhajós szeretne lenni, Felcsút majd kap egy rakétakilövő állomást. Állami pénzből. Meg ilyenek. Állati.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s