Hiszi a pussy

Miféle idióta tárolja felhőben a testnyílásairól készített intim fotókat, HA NEM AKARJA, hogy azok illetéktelenek szeme elé kerüljenek…?!

Eleve az egész cloud technológiából annyira üvölt a Big Brother, hogy vérhülye, diktatúrát sosem szagolt, gyermeteg amerikainak kell lenni hozzá, hogy az ember használni kezdje, de basszus, kifejezetten bizalmas tartalmakat külső szervereken tárolni, ez mindennek a legalja. A féceszbuk generáció annyira agymosott, hogy már nem is orrontja, milyen potenciális veszélyekkel jár a neten történő kurvanagy önkifejezés. Elhiszik, hogy az ő kényelmükért törik magukat a cégek az ilyen fejlesztésekkel, ahahaha.
Az a legkevesebb, hogy a fél világ a széttárt micsodátokról készített fényképekre veri, kedves Jennifer Lawrence és elmés társai: az internet a gondolatrendőrség előszobája. Jó reggelt kívánok.

Aztán persze ki tudja…

Plot twist: szándékos médiahekk az egész, elvégre ma már teljesen törvényszerű, hogy a hírességek húspiacra dobják magukat; 20 éve egy épeszű lány egy ilyen botrány után belehalt volna a szégyenbe, ezeknek meg reklám.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s