Mai magyar népmese

dramaNem akartam eddig a témáig “lealacsonyodni”, de olyan sokszor jön szembe, hogy talán megér egy posztot (értelmesebb ötletem úgysincs).

Szóval adva van bizonyos kokeró sorozatszereplő, nehéz gyerekkorral, elhagyott utóddal, többszörös nőverő priusszal, pszichiátriai rekorddal és videóra dokumentált dühkitörésekkel. Egyszer csak az aktuális csinoska barátnője felnyomja a kopóknál bántalmazásért és nemi erőszakért. Antihősünk mindent tagad. A bíróság ítél: mindent figyelembe véve a “sztár úr” kap 4 és fél évet, amiből leüli a kis hazánkban megszokott röhejes töredéket, mert olyan jól viseli magát, hogy még megnősülni is sikerül neki a sitkón. (Nem nyitom meg azt a szálat, hogy egy zárt osztályos ismerőssel gabalyodott össze, pedig már csak eugenikai szempontból is érdekes lenne. Node, most nem ez a lényeg.)

Csinoska exkedvese sírva nyilatkozik a tárgyaláson, majd pár hónappal később állítása szerint igaz társra lel egy vagyonos, Ámerikából visszaszármazott, kormányközeli férfiben – aki a nagypapája lehetne, de kortól függetlenül is, nos, megjelenését tekintve kevéssé vonzó hím. Meglesz a világsztárokkal megspékelt lagzi is, és az újdonsült asszonyka szorgalmasan posztolja luxuséletének luxusmindennapjait minden létező fórumon.

Antihős kiszabadul, sokkolóan váratlan fordulattal ír(at) egy könyvet, amiben lerántani készül a leplet arról a büdös rébékről, aki így megkoncepciózta őt a befolyásos vőlegény segítségével.

A magyar társadalom pedig reagál. Ne feledjük: senki nem volt ott, amikor a bántalmazás és az erőszak történt vagy nem történt, tehát hozott anyagból dolgozunk!

A kommentelők kétharmada pedig a nőverő oldalára áll.
Ez egy olyan ország, ahol az uralkodó értékrend szerint nagyobb bűn pénzért házasodni, mint nőket verni és erőszakolni.

Előbb vonja magára ismeretlenek dühét és undorát egy olyan nő, aki anyagi érdekből hoz egy visszatetsző magánéleti döntést, mint egy erőszakos köztörvényes bűnöző.

Szégyelljétek magatokat, honfitársak.

(Azért csak vegyétek csak a gengszter könyvét ezrével, legalább lesz miből letiltani a gyerektartást.)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s