Ha strand, akkor Bambi és…

wittyPornósok
A medence egyik stratégiai fontosságú pontján (jellemzően pl. a vízből kivezető lépcső/létra tövében) pettingeznek. Kibogozhatatlanul összefonodó végtagok rejtekében próbálják kielégíteni egymást, és a produkció fontos eleme a hangos cuppogás, búgás, vihogás, cincogás, dörmögés, nehogy egyetlen gyanútlan  fürdőző is elszalassza az információt, hogy ők egy pár, és éppen párosodni készülnek.

Idióták
Fejenként két darab felfújható gumimatrac/gumiállat, dobhártyaszaggató baszott kecske hang, és egy darab vízipuska az alapfelszerelésük. Utóbbival az úszva közlekedő strandolók fejét szeretik megcélozni, aztán zajosan örvendeznek a találat felett. Átlagéletkor 14 év, anyuka pedig jellemzően jó karban lévő újgazdag MILF, akinek spanja az úszómester, ezért a csemeték akadálytalanul rajcsúrozhatnak az úszómedence kellős közepén, és ugrálhatnak be tarzani üvöltéssel a tiltott partvonalról is a normális fürdőzők fejére.

Aquamen/Aquawomen
Mindig egyedül érkezik. Kisportolt test, úszószemüveg, úszósapka. Faarccal rója a hosszokat, akkurátusan a víz alá merül melltempónál, és ha ráérsz kicsit tanulmányozni őt, élőben láthatsz pillangóúszást! Néha meglepett pillantással kísérve konstatálja, hogy rajta kívül mások is tartózkodnak a medencében – finom megvetéssel méregeti a labdázókat és az egyéb fogalmatlan pancsolókat, majd ügyesen úgy időzíti a startjait, hogy menet közben  lehetőleg senki ne sodródjon az ő nyílegyenes, hullámokat kíméletlenül átszelő útjába. Uszodába indult ő, csak valahogy a stranda tévedt.

A Periszkóposok
Az előző típus néma csodálói, akik azonban sem az Aquák képességeivel sem azok kondíciójával nem rendelkeznek. Minden korosztályban fellelhetők. Élvezik az úszást, de mivel kényszeresen ügyelnek rá, nehogy vizes legyen a fejük, csakis mellúszás jöhet szóba, szigorúan feltartott kobakkal (esetleg napszemüvegben). Ártalmatlan fürdőzők, de ha víz alá nyomják őket, elszabadulhat a pokol. Természetesen ők az Idióták kedvenc célpontjai és ősellenségei.

Némók
Búvárszemüvegben vizslatják a medence lenyűgözően izgalmas, csempézett alját. Létezésük akkor nyer értelmet, ha elő kell keríteni egy hullámsírba süllyedt ékszert, sajnos az efféle vészhelyzet a vízkeringetős rendszer elterjedésével manapság igen ritkán végződik happy enddel. Nem különösebben zavarja őket a külvilág, nem jönnek zavarba akkor sem, ha küldetésből visszatérőben a hasbarúgnak egy Aquát, esetleg combtövön szúrnak egy Periszkópost a mélybe is magukkal cibált búvárpipájukkal.

HáEmCsék (Helyi Menő Csávók/Csajok)
A Soundra idén se futotta nekik, de ha már fél évet gyúrtak/fogyóztak rá, valahol meg szeretnék sétáltatni az eredményt. Bár néha kalimpálva megkínálják az úszókat a lábgombáikkal, a medence nem az ő világuk, hiszen a víz alatt sokkal kevésbé érvényesülnek tökéletes(nek hitt) idomaik, és a legmárkásabb (leakciózott) fürdőrucijuk. Általában hordában közlekednek, és rejtélyes okokból sűrűn akad dolguk a strand átellenes pontjain, ahová kényelmes tempóban, kényelmetlenre feszített izomrendszerrel navigálják el magukat. Útközben változó hangerejű, lesajnáló megjegyzéseket tesznek kb. mindenkire, aki szembejön velük.

Szingli Szülők terepen
Ha eltűnődsz, hogy kerül egy saccra két és fél éves, dínós úszógumis kiskacsa a “Mélyvíz! Csak úszóknak!” feliratú medencébe – ők a válasz. A minőségi időtöltés ugyebár nem zárja ki, hogy szingli apu/anyu is csobbanjon egyet, ezért miután eléggé kiáztatta a lábát és cafatosra tépette a hallószervét a gyerekmedencében, egyszerűen úgy dönt, a nagy medencében tologatja a kis Dominikot/Jázminkát maga előtt úszás közben, mert ennyi neki is JÁR. Próbál biztonságos távolságot tartani az Idiótáktól (miközben épp nevelni kezd egyet), nem hatja meg sem az Aquák hüledezése, sem a Periszkóposok dühös pillantásai, melyek kereszttüzébe kerül, mikoron a ded édes kacajjal azok arcába csobogtat a lábacskáival.

Folyt. köv….?

Advertisements

One thought on “Ha strand, akkor Bambi és…

  1. Pingback: …abszolút hiszek a vízimajom-elméletben | Antiblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s