Devolúció

A legvisszataszítóbb dolog egy férfiban? Sokminden lehet, de nálam jó ideje  a gyávaság vezeti a toplistát. Gyáva férfi. Igazából oximoron kellene hogy legyen. Hát, nagyon nem az. Az imént vágtam rá a 444-re az x-et, annyira kiakasztottak.

Cikk: három ómigráns rátámadt egy, a Balaton partján romantikázó párra. A fiút megütötték, elkergették (sic!), aztán elkezdték erőszakolgatni a védekezésre képtelen lányt. Hősünk rendőri biztosítással tért vissza a helyszínre, addigra állítólag csak az egyik végzett.

Kommentek? 90%-ban azon örömködnek, milyen intelligens volt a pasi, hogy felvette a nyúlcipőt, hiszen ha leáll verekedni, EZER SZÁZALÉK, hogy SOKKAL ROSSZABB dolog történt volna: hogy lányt hárman erőszakolják meg, aztán mindkettejüknek átvágják a torkát, az csak a minimum. Igen, a mikropöcsűek önigazolási célból természetesen kést, macsetét, atomfegyvert is hozzáképzeltek a történethez, és konkrétan lehülyézték azt a néhány embert, aki megpedzette, hogy talán kifejthetett volna némi ellenállást is a lovag. És el ne feledkezzünk meg a gyáva szarok buksiját simogató nőnemű nikkekről, akik természetesen segítettek megóvni a cukorból összetákolt kis lelkivilágokat, nehogy szembesülni kelljen vele, hogy még hipotetikus szinten se képesek megvédeni a barátnőjüket.
A gyomrom kifordul, komolyan. És akkor csodálkoznak, ha a szingli vagyok, basszameg, hát több vér van a pucámban, mint két tucat úgynevezett férfinak. Valódi férfiak már kb. nem is léteznek, csak a ványadt testüket és a lassú agyukat felpüffesztett egóval és hímsovinizmussal kompenzálni próbáló, csíra lúzerek. Akinek ezek kellenek, meg is érdemli őket. Úristenbaszdmeg.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s