New kid on the radar

Még nincs 25 éves, magas, sportos, hipnotikusan kék szemmel és olyan férfias, mély hanggal, hogy komolyan meg tudja zavarni a szívfrekvenciámat, mikor felbukkan. Mikor először megpillantottam, azonnal megakadt rajta a tekintetem, és csak úgy lightosan le is nyomoztam, mindenféle konkrét szándék nélkül… de ez lehetett volna akár egy egyszeri, véletlen szeszély is. Művészlélek vagyok, mindenféle formájában díjazom a szépséget, és egy olyan genetikailag erősen kontraszelektált környezetben, amiben létezem, valósággal kiragyog a szeméthalmok közül egy hasonló jelenés.
Aztán újra és újra felbukkant, beszélgettünk is pár mondat erejéig, és bár kicsit sem volt kiábrándító az élmény, mert intelligens, jófej srácról van szó, azért a saját reakcióim alapján konstatálnom kellett, hogy az érdeklődésem nem feltétlenül ennyire emelkedett jellegű. Illetve attól függ: ha művészi fantáziának tudjuk be, hogy fél délután arról álmodozom, hogy szaggatjuk le egymásról a ruhát, akkor végülis…

Nagyon furcsa, hogy elvileg/hivatalosan/szigorúan vizuális szempontból a sötét lobonc+világos bőr+kék szem kombinációtól ájulok el, gyakorlatilag meg az az igen kevés alkalom, mikor volt szerencsétlenségem átélni ezt az áramütésszerű, zsigeri fizikai vonzalmat egy kvázi idegen iránt, nos, ők még véletlenül sem így néztek ki.
A bőr árnyalata még csak-csak stimmelni szokott, de minden más tökéletesen esetleges. Vicces.
Tényleg nem a látvány szintjén zajlik az igazi játék.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s