Rock, ércsivágcsi és onlinebolt-kór

heartlessEgy hétvége, ami csak belülről tűnik hasznosnak.

Másfél napja a digitális apokalipszis utáni időkre (értsd: mikor majd betiltják a torrentezést, ez lesz az én örökségem a világnak) elraktározott zenei tartalékaimat szelektálom/aktualizálom/címkézem/pakolászom, döbbentes, pár év alatt mennyit változik az ember ízlése. Persze az egész onnan indult, hogy helyet kellett felszabadítanom a laptopom agyában, mert a 6 és fél gigás Riverside FLAC diszkográfiát már kezdte megérezni, aztán elkezdtek sorban dőlni a dominók… Megfigyeltem, hogy így vagy úgy mindig a zenéhez menekülök a valóság elől.
Az egészségügyi kanosszajárás folytatódik a családunkban, ezért most körülöttem kb. mindenki kétségbeesett és idegbeteg, én meg próbálok nem gondolni rá. Kivéve persze a rémálmokat, meg azokat a néhány másodperces belső dührohamokat, mikor végiggondolom, hogy meg kéne ölnöm magam a francba, végső soron az életnek úgysincs semmi értelme.

Közben elolvastam a Kezünkben a jövőnk c. ifjaknak szánt opuszt, senkinek nem ajánlom, egy újabb regény, ami fantasztikus is lehetett volna, de végül egy nagy semmi lett belőle.
Továbbá dühömben a seggére vertem majdnem egy kilónak a netes barangolásaim során, mert nincs egy normális nyári rongyom, amit felvegyek.
Nagy szükségem lenne J-re most, de sajnos a legjobb barátommal való kapcsolatomból egy havonta váltunk egy kötelességszagúan terjedelmes e-mailt típusú torzó lett, a többiek meg sosem értettek meg igazán, szóval a lelkizést is mono módban kell megoldanom (mit nem)?

Az élet szép.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s